Dances of Universal Peace International

Missie, doelen en budget

 

Dances of Universal Peace International International is in 1988 opgericht om het levende erfgoed van de Dansen van Universele Vrede en Loopconcentraties toegankelijk te maken voor de wereld. Het is een organisatie zonder winstoogmerk voor het algemeen belang (ANBI), geleid door een vrijwillig bestuur en grotendeels gefinancierd door de ledenbijdragen. De administratie wordt gedragen door de Executive Director (Uitvoerend Directeur) en andere deeltijd staf.

Hieronder volgt onze missie, samen met korte beschrijvingen van de kernacitiviteiten in elk van de vier gebieden van de missie:

1) Het werk van de Guidance Council (Raad van Begeleiding) ondersteunen:

 

2) Middelen en ondersteuning bieden voor de leden van de Leaders Guild (dansleidersgilde):

• Onderhouden en voortdurend verbeteren van een zeer functionele website in meerdere talen, die wezenlijk bronmateriaal bevat om dansleiders en mentoren te ondersteunen die lid zijn van de Leaders Guild.
• Ledenadministratie van de Leaders Guild en diensten aanbieden aan de gemeenschap van mentoren en leiders, om de reis als dansleider te ondersteunen;
• Leden van de Leaders Guild verbinden en informeren door de communicatie via de halfjaarlijkse e-nieuwsbrief,en het sponsoren van een e-mail-groep als platform voor discussie over alles wat met dansleiden te maken heeft.

3) De wereldwijde gemeenschap van danscirkel-deelnemers met elkaar verbinden:

        • Onderhouden van een meertalige website die algemene informatie biedt over de Dansen van Universele Vrede, met links naar alle regionale dans-gerelateerde websites en bronnen wereldwijd.
        • Communicatie onderhouden met de leiders van Dance Regions (regionale dansnetwerken) door telefonische conferenties emails en reguliere email-nieuwsbrieven.

4) Het ontvangen en beheren van donaties die bedoeld zijn om de Dances of Universal Peace Internationaal ten goede te komen, zowel voor dansleiders als voor dansers, om zo de stroom van overdracht en spirituele beoefening van de Dances and Walks Concentrations te bevorderen.

 


 

Budget voor 2023

 

 

footer