Over de Leaders Guild (Dansleidersgilde)

 dance circle USA
                                                                           danskring, VS


De Leaders Guild is het collectieve orgaan van alle gementorde dansleiders van de Dansen van Universele Vrede. De leden van de Leaders Guild zijn verantwoordelijk voor het dragen en onderhouden van de levende stroom van de Dansen van Universele Vrede en loopconcentraties, door leiderschap dat getuigt van doorlopende spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer iemand een mentor kiest, wordt hij/zij automatisch lid van de Leaders Guild, op voorwaarde dat ze de overeenkomsten in de Leaders Guild richtlijnen opvolgen, een actieve relatie met hun mentor onderhouden, en bijblijven met hun jaarlijkse ledenbijdrage

Een mentor kiezen en je verbinden met onze organisatie biedt o.a. de volgende voordelen:

Als je interesse hebt om te leren de Dansen van Universele Vrede te leiden, is de beste plaats om te beginnen het meedoen aan dansbijeenkomsten in jouw regio. De sectie 'vind de Dansen' op deze website brengt je naar informatie die je kan helpen de Dansen te vinden.


Om meer te weten te komen over de stroom van transmissie, en over de spirituele oefening om de Dansen en Loopconcentraties te leren leiden, raden we je aan om te beginnen met het lezen van de Leaders Guild richtlijnen die op deze website staan. De richtlijnen kun je ook als pdf-bestand. In de Leaders Guild richtlijnen staat ook meer informatie over onze familie van mentoren en mentees: een web van relaties, die helpen om de Dansen en Loopconcentraties vanuit hun spirituele diepgang over te dragen. Als je op zoek bent naar een mentor, kun je hier een lijst met mentoren wereldwijd vinden, met hun contactgegevens.


Op deze website staan ook verdiepende teksten en informatie voor leden van de Leaders Guild. Leden van de Leaders Guild kunnen hier op de site inloggen.

 

 

footer