Uitgebreide inhoud van deze website

 

Leden van de Leaders Guild, op onze website kun je:

 

1. INLOGGEN om toegang te krijgen tot de uitgebreide inhoud van de website

Als je een gementorde leider bent en je nog geen login informatie hebt toegestuurd gekregen, schrijf onze Community Coordinator.

 

We sturen je je gebruikersnaam.

We kunnen je gebruikersnaam niet veranderen, maar we kunnen wel ten allen tijde je wachtwoord door #2 hieronder te volgen. Je wachtwoord moet precies zo met hoofd- en kleine letters worden ingevoerd als je het habt aangemaakt.

Wijzig je wachtwoord regelmatig, a.u.b.

Om nu in te loggen, klik op ''Mijn Info'' in het menu links, of in de bovenste menubalk onder ''Dansleidersgilde''.

 

2. UPDATE je contact informatie en wachtwoord door te klikken op "Mijn Info" en dan "bewerken" (edit). Dit helpt ons om in contact met je te blijven en het actualiseert ook automatisch de weergave van je naam en contactgegevens op onze website.

 

Mentors kunnen ook hun lijst van mentees en hun contactgegevens inzien door te klikken op "Mijn Info"en dan "Mentees". Dit geeft de huidige contactgegevens weer die wij voor je mentees hebben. Help ons alsjeblieft om contact te houden met je mentees door alle wijzigingen of fouten aan ons door te geven.

Mentors kunnen niet zelf de contactinformatie van hun mentees wijzigen, maar kunnen wijzigingen sturen naar onze Community Coordinator.

 

 

 

 

library3. RAADPLEG de Bronnenbibliotheek van Dansbeschrijvingen en opnames, en vele artikelen, teksten en essentiële bronnen voor het opbouwen van je dansrepertoire en dansleidersvaardigheden.

Je kunt Dansen zoeken op initiator, titel, traditie, etc en je resultaten sorteren door te klikken op de kolomtitels. Om een lijst te zien van de meest recente toevoegingen ann de bibliotheek, kun je het jaartal in de zoekbalk ingeven (bijv. ''2017''). Klik op de link "Write-up" (beschrijving) rechts van de danstitel, om het pdf-bestand van de Dans te openen. Let op: Om de pdf-bestanden op je computer te kunnen openen, heb je Adobe Reader nodig, een vrij software programma. Je kunt de pdf-bestanden van de Dansen openen, printen of opslaan opp je computer.

Je kunt naar audio-opnames van de Dansen luisteren door te klikken op de play (>) knop. Je kunt ook de .mp3-bestanden downloaden naar je computer door met je rechtermuisknop te klikken op ''recording'' en dan te kiezen ''link opslaan als'' ("Save Link As").

 

 

FDWM4. OPEN de ''Foundation Dance and Walks Manual'' (basis-handleiding van Dansen en Loopoefeningen) in het Engels als één pdf-bestand, door te klikken op de link naar de artikelen/teksten sektie van de bronnenbibliotheek en dan de link bovenaan de pagina naar de FDW Manual.

De ''Foundation Dances and Walks Manual'' is een collectie van Dansen die verzameld is in een ordner, voor het eerst gepubliceerd in 2001 door DUP International.  Je kunt nu de compleet herziene en gecorrigeerde editie van 2016 downloaden in pdf-formaat. Wees je ervan bewust dat al het materiaal uit deze handleiding al is onderverdeeld en verspreid via de dansbibliotheek als aparte pdf-bestanden.

 

 

 

 

Leader Directory5. Neem CONTACT op met gementorde Dancsleiders overal ter wereld. Ons Dansleidersgilde-adressenbestand geeft je toegang tot de contactgegevens van alle geregistreerde gementorde leiders wereldwijd. Zoek op naam, land, staat, stad etc en sorteer vervolgens je zoekresultaten door op de kolumtitels te klikken. Herinner je deze handige bron waneer je reist om dansvrienden te bezoeken in andere delen van de wereld!

 

 

6. POST je Internationale Dansevenementen en Dansleider-training evenementen op onze kalender pagina's en upload je flyer, zodat geinteresseerde deelnemers deze kunnen downloaden.

Je kunt de kalender-pagina's vinden in de menubalk onder het kopje ''wereldwijd netwerk''.

 

 

 

 

7. NALEZEN van alle edities van de DUP International nieuwsbrieven die je gemist hebt in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Russischlish of Portugees, onder Nieuwsbrief. Onze nieuwsbrieven staan vol waardevolle informatie voor dansleiders, inclusief annkondigingen, artikeln over de Elementen van Meesterschap en andere interessante artikelen.

 

 

 

 

 

footer