Dansen van Universele Vrede

 

Spirituele oefening brengt ons in direct contact met het Leven en de Waarheid die onze persoonlijke concepten en geloven overstijgen; het opent ons voor onze ware natuur – authentiek, onbeschermd, voorbijgaand aan vorm, en doordrongen van een gevoel van ruimte en liefde die ons allen verbindt.

De Dansen van Universele Vrede en Loopconcentraties zijn spirituele oefeningen in beweging, geïnspireerd op heilige spreuken, teksten en poëzie van de vele spirituele tradities op Aarde. De Dansen combineren zang, live muziek en sprekende bewegingen, om zo een levende ervaring van eenheid, vrede en integratie te creëren. We kunnen onze ware aard proeven – als Universele Vrede. En dat opent de weg voor een diepe spirituele omwenteling in de persoon.

Deze website is een verbindende schakel in de wereldwijde beweging van liefhebbers van de Dansen. En voor iedereen die de wens heeft om de kunst en spirituele oefening van het dans-leiderschap op zich te nemen, biedt het informatie, advies, bronmaterialen en inspiratie.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

footer