De Leaders Guild bijdrage betalen

 

Dansleiders die in de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika en de Wereldwijde Regio wonen, betalen hun Leader Guild bijdragen rechtstreeks aan DUP International, via een hieronder aangegeven betaalwijze.

Dansleiders die wonen in Australië, Duitsland, Nederland, Nieuw Zeeland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, klik hier voor meer informatie.

Als je financiële moeilijkheden hebt om je bijdrage te kunnen betalen, klik hier voor informatie over indienen van een aanvraag bij ons Fee Support Program (fonds voor ondersteuning bij de lidmaatschapsbijdrage).

Als je een nieuwe mentee bent, of een mentee die terugkeert na een periode van afwezigheid, ga alsjeblieft na of je mentor jouw naam, adres, telefoonnummer en email naar de Community Coordinator gestuurd heeft, voordat je je lidmaatschapsbijdrage betaalt, via een van de hieronder aangegeven betaalwijzen.

 

Betaalwijzen:

1) Credit Card/PayPal

Let op: je kunt een Paypal betaling doen door gebruik te maken van je Paypal-account, of door eenmalig een creditcard bij paypal op te geven, maar we kunnen geen credit card-betalingen accepteren rechtstreeks aan ons kantoor.

Gebruik een van de drie onderstaande opties:

 

 

Klik op de knop hieronder om je PayPal account te gebruiken om een automatische jaarlijkse betaling van $36 voor de Leaders Guild bijdrage in te stellen. Je kunt ook een optionele donatie toevoegen. Deze optie vereenvoudigt de betaling van je jaarlijkse bijdrage en helpt ons enorm door het verlagen van de factureringskosten. Je kunt ervoor kiezen om een donatie toe te voegen ter hoogte van een van de aangegeven bedragen.

 

 

 

Betaalmogelijkheden:


 

Klik op de knop hieronder om je credit card te gebruiken om een maandelijkse periodieke betaling van $3.30 in te stellen (dit is incl. PayPal overboekingskosten) om je jaarlijkse bijdrage aan de Leaders Guild te betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om elke maand een klein bedrag te betalen en helpt ons door de factureringskosten lager te houden.

 

 

 


 

 

 

 

Klik op de knop hieronder om je credit card of je PayPal account te gebruiken om je $30 Leaders Guild bijdrage voor één jaar af te schrijven. Je kunt ook een optionele donatie toevoegen. (Gebruik je credit card of PayPal account. Het is niet nodig om een PayPal account te hebben.)

Betaalmogelijkheden:

 

2) Stuur een check. Dit is niet relevant voor betaling vanuit Nederland.

 

Dances of Universal Peace International
PO Box 55994
Seattle, WA 98155-0994, USA

 

 

 

footer