Leaders Guild bijdragen en donaties

 

Dances of Universal Peace International wordt gefinancierd door gementorde leiders wereldwijd en door donaties. Gementorde leiders bundelen hun financiën op deze manier om DUP International in staat te stellen om de Dansen wereldwijd te ondersteunen – door bronnen en programma's te ontwikkelen in meerdere talen om de Leaders Guild (dansleidersgilde) bij te staan, door het werk van de Guidance Council (Raad van Begeleiding) te helpen uitvoeren, en de wereldwijde gemeenschap van dansers met elkaar te verbinden. We beschrijven de voordelen voor leden van de Guild uitgebreider in “over de Leaders Guild”.

Als je financiële moeilijkheden hebt om je bijdrage te kunnen betalen, lees alsjeblieft het stukje hieronder.

Sommige dansregio's (specifiek Australië, Duitsland, Nederland, Nieuw Zeeland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) innen de ledenbijdragen samen met hun jaarlijkse contributie en sturen de ledenbijdragen door naar DUP International.

Dansers, muzikanten en andere liefhebbers van de Dansen van Universele Vrede kunnen ons internationale werk ook steunen door hier een bijdrage te geven.

Dansleiders die ook ingewijden zijn in de Sufi Ruhaniat International worden gevraagd om ook ondersteunende leden te zijn van de Leaders Guild door hun jaarlijkse bijdragen te betalen zoals hierboven beschreven.


Dankjewel voor jouw steun aan Dances of Universal Peace International!

 

Financiële nood en ondersteuning in de bijdrage

 

Dances of Universal Peace International vraagt om een jaarlijkse ledenbijdrage van alle gementorde dansleiders, inclusief leiders in delen van de wereld waar we vroeger gereduceerde bijdragen toestonden, vanwege de zwakke economische condities. Desalniettemin, begrijpen we dat financiële moeilijkheden een realiteit zijn voor sommige van onze leiders. We hebben daarom een fonds gecreëerd om de Leaders Guild bijdragen te ondersteunen van diegenen, die op dit moment niet in staat zijn om hun jaarlijkse bijdrage te betalen.

Als je een aanvraag voor ondersteuning wilt indienen voor jouw ledenbijdrage, kun je naar onze lidmaatschapsondersteunings-pagina gaan en het formulier invullen. Je wordt de mogelijkheid gegeven om een gedeelte van je bijdrage wel te betalen, als je dat kunt. We zullen je aanvraag honoreren en jouw bijdrage voor dit jaar in rekening brengen bij het “lidmaatschaps-ondersteuningsfonds” dat is gecreëerd door donaties die we voor dit doel hebben ontvangen. Lidmaatschapsondersteuning geldt alleen voor de bijdrage van het lopende jaar, je moet elk jaar dat je ondersteuning nodig hebt, opnieuw een aanvraag indienen.

 

 

footer